UITSLAG VAN DE TWEEDE UITDAGING

Afgelopen week is de jury bij elkaar gekomen en zijn we tot een uitslag gekomen!

Lees mail graag tot het einde, want onderaan de mail staan nog wat mededelingen en een vraag aan de judoka’s.

We moeten toegeven: het is super om samen de mooie inzendingen te bekijken en we waren weer blij verrast met de inzendingen. Wat zijn jullie creatief geweest. Net als de vorige keer: onze complimenten!

DE UITSLAG UITDAGING 2:

We hebben alle inzendingen bekeken en zijn tot de volgende uitslag gekomen:

Eerste Prijs: SYB Walravens: Syb had het woord JUDO geschreven met niet alleen zijn judopak, maar ook de ansichtkaarten, zijn judo-diploma’s en als klap op de vuurpijl: zichzelf. De jury vond deze uitvoering daarom erg origineel.

Tweede Prijs: YANNICK Aarts: volgens de jury een staaltje teamwork en technische kennis. Met de Gsm’s van de hele familie heeft Yannick het woord JUDO gevormd. Mooi gedaan!

Derde Prijs: MILAN Cornelissen: Milan had al zijn speelgoed uit de kast getrokken en met enorme precisie beesten, poppetjes en de judoband JUDO geschreven.

En eervolle vermeldingen gaan naar (op alfabetische volgorde voornaam):

Adam Oubaha (complimenten voor de goede voorbereiding, je moet het vast een paar keer geoefend hebben, om dit zo goed te doen),
Geneviève Paats (het materiaal-gebruik vonden we erg grappig),
Kirill Wishaupt (de inzending hebben we op de valreep ontvangen en na snel beraad hebben we je toegevoegd aan deze mail. Kirill: je enthousiasme spatte van de foto en lego was heel erg origineel), Lucas Cornelissen (ook mooi gewerkt! Je had jouw vorige prijs in je handen en een brede glimlach: leuk om te zien),
Naomi Stitzinger (Jij verraste ons met een mooie tekening, voor Meester Erik. Bewaar je deze ook voor hem?) en
Sylvie Boormans (met een mooie compilatie-foto, 4x een blij gezicht van Sylvie met de letters J U D O. Vooral de vrolijkheid van de foto, raakte de jury).

De buitencategorie prijs: SJORS Lambregts: Sjors leverde een foto in van het woord JUDO geschilderd op stenen. De beschildering was erg fraai. Omdat de stenen op het gras lagen, gaf het ook een zonnig, lente/zomer gevoel bij de jury.

We willen graag haar foto gebruiken op onze site of een keer op facebook of in Nieuwsbrief. Dan kunnen we allemaal nog vaker plezier aan de foto beleven!!
Net zoals de vorige keer krijgen ook al deze toppers van ons een prijsje. Met de prijswinnaars neemt Monique Close contact op, om de prijs langs te brengen!

NOG EXTRA MEDEDELINGEN:

Samen sporten??:
Het de bestuur en de trainers zijn druk bezig om een oplossing te zoeken, zodat mogelijk is om weer samen te komen en nog liever: samen te sporten.
Ideeën zijn altijd welkom! Mail of app ons!!!

De Nieuwsbrief:
Eind maart komt er een nieuwbrief uit. Vanuit het bestuur hebben we altijd wel iets te vertellen, maar hoe leuk zou het zijn als jullie judoka’s iets vertellen?

Heb jij het afgelopen jaar, iets gedaan, iets meegemaakt wat je graag met anderen wilt delen: schrijf het op: en mail voor 22 maart naar ons: wie weet komt jouw verhaal (foto of tekening) in onze club-nieuwsbrief!

En heel veel groetjes van
Team Budoclub Daalhof.